Felicia's inlägg Upp

Ingen som har ett litet barn åt mig?

Har nämligen en plan till fotoprojektet i skolan, men det enda jag behöver är ett barn just nu :( Har inte börjaat plugga än heller, anske är dax att göra det nu;o men vi hörs imorgon igen, och om inte så gör vi det på Fredag för nu måste jag ta tag i pluggandet!


Felicia's inlägg Upp

När jag började rida tills nu ungefär

Jag har så länge jag kan minns tyckt hästar varit väldigt häftiga djur men i början av 4an?5an? kände jag att det var dags att faktiskt börja rida så jag och Matilda gick och drömde på rasterna om hästar och vart vi ville rida osv. Sen efter ett tag när vi hade tjatat på våra föräldrar ringde Matildas mamma till kvarnängen och där fick vi vänta i en lång kö för att få börja så vi fortsatte att kolla runt lite och följde med Matildas kusin Mira till källefall för att kolla på när hon red.Efter hennes lektion fick jag och Matilda prova, Jag fick en vit liten ponny , Speedie och Matilda fick "prinsessan i stallet" Så ja, drömmen gick i uppfyllelse och jag började rida varenda Söndag.Speedie
carrie(prinsessan i stallet)

Eftersom vi var ganska gamla och lärde oss fort så fick vi gå ut och rida på veckan i stället. Första gången fick jag en (för mig då) väldigt stor häst vid namn Hamilton(humpe) Man vart ju lite rädd när man skulle gå in till den första gången och så där men efter lektionen var jag förälskad i väärldens mysigaste häst! :) Stannade i denna gruppen ganska länge och vi lärde oss massor, att galoppera tex.  Hade sjukt ont i magen varenda gång ingegerd sa att vi skulle galoppera lite idag. Första galoppen var rena drömmen enligt mig. Galopperade då på Humpe och all hans man bara flög och jaa gud va mysigt! Kanske var det inte lika kul för Matilda som ramlade av på Jaquline då men så kan de gå!

 första gången jag red Humpe! söt, jag vet...


Efter det vt jag inte vad som hände riktigt, jag flyttades iallafall till en grupp på måndagar och red där i stället och rider där än idag:) Just nu rider jag ju Shakira för det mesta och vi utvecklas allt mer och mer! Jag leder ju även på helgerna och hjälper till så fort jag får tid fört :) Jag, Olivia & Matilda är även med på alla lägren och aktiviteter på loven och det tycker vi är kul! Ser verkligen fram imot Sommare med alla ridläger och grillkvällar och allt vare är!


ridläger

Olivias bild





Felicia's inlägg Upp

I hope that you catch me 'cause I'm already falling

Blir inte så mycket bloggning idag heller, har massor i skolan nu oså. Prov på tors som jag inte kan ett piss på sen 2 prov nästa vecka plus 2 inlämningsuppg. Suuug :( Men med lite Christina Perri i örona blir allt mycket lättare :) Imorgon är det vinterdag oxå, hoppas på fint väder eftersom jag ska fota :) ha, så så äre mät! Det är väl bäst jag fortsätter plugga nurå
:(



I wish I had missed the first time that we kissed
Cause you broke all your promises





Matilda's inlägg Upp

förkyld

Hej på er! Blev ingen träning idag för jag är förkyld igen... De suger! Imorron ska vi ju till mullsjö och åka skidor men vi får se om jag kan/får hänga med. Senare kommer alice iallafall. Nu ska jag plugga och bli frisk, tjabba! / M

Olivia's inlägg Upp


Olivia's inlägg Upp

slå in hans dörr.

Gick upp vid 20 över 11 - halv 12 nån gång. åååååå va skönt de va :)
haha, när jag väl kom upp insåg jag dock att jag är hes och näsan är täppt och rinner om vartannat.
Menmen, sånt är livet. Idag blir de en slappardag och dränka ner mej i massa mediciner så att ja blir frisk.
Måste ändå till skolan i morgon och hela långa veckan ut. Vad gör man inte för Felicia liksom... ? :(
Haha, Imorgon ska vi alltså gå på en prommenad (?) och sen ska vi fota. På torsdag måste jag till skolan, eftersom vi har ledarträff på tors. å den tänker ja inte missa :) och på fredag skulle vi ev. till skövde.. vi får se hur de blir..
hamen.
Nu ska ja se om ja hittar nått gott te, och dränka ner de i honing, och sen ska ja lägga mej och kolla på en film. Vilken har ja inte bestämmt än. Hade bra !




Felicia's inlägg Upp

Dagen

Som Matilda skrev, hade workshop - Foto idag, Hade förväntat mig lite mer fototips och lite så men jaja.  Gick sämst för mig på ridningen idag oxå, Shakira var så himla taggad och ville helst bara galoppera, så det blev några luftsprång och lilla Felicia flög av för första gången på S! haha grattis :) Som tur va hamnade jag på fötterna iaf ;) Tycker det är skit jobbigt när hon är sån, för man får göra volter och volter och volter hela tiden för att få lite ordning på henne ;) Efteråt stretchade vi dom och det var uppskattat, men söt som hon är undrade hon bara vad jag höll på med i början. Tänkte jag skulle lägga upp massa bilder men har inte orken till att greja med det nu så ni KANSKE får imorgon! beror väl på om jag orkar då också (a) latiis! Ja nä men nu ska jag ta och kika på tv o mysa ner mig under filten med lite varm choklad!

 

Matilda's inlägg Upp

30/1 2012

Hej på er! Dagen var seg som fan...vi hade nån workshop som sagt och ja o fiffi hade ju foto. De va la kul när man väl fick gå ut å fota men de var kallt som attan! Ni får några bilder sen. Och ni ska självklart få se mitt underbara armband som jag fick av olivia men hv's färger, woho. Ridningen gick sämst vill jag lova. Maggan ville inte sammarbeta eller så pratade vi olika språk. Imorn äre träning direkt efter skolan och sedan kommer alice och sover över hära. Här har ni bilderna ifrån dagen :)


tack olivia!


ellen!






som stavar rätt bra på coop har jag hört...





hoppas denna fina bild är okej för fiffi :)

/ M







Olivia's inlägg Upp

När du kommer att sakna mej, är jag högt uppe på toppen, och du är där de kallar underjorden.

okej. Nu kör vi.
skolan vart helt jävla onödig idag ! Hade en halvtimmas 'skolans val' som de nu heter. Sen drog vi till Rudbeck och hade nån workshop, eller något? Ja gjorde ett JÄTTEFINT armband till Matilda, som jag verkligen hoppas att hon lägger upp bild på senare. För annars blir jag besviken.
Sen vart de ju ridning nyss, som jag kom hem från för en stund sen.
Gick väl ganska hyfsat. Men har vart så otrolig okoncentrerad hela dagen, och, ja..
Imorgon stannar jag nog hemma från skolan tror jag, eftersom jag är mega bauta förkyld och knappt kan andas osvosv... haha, skulle egentligen stannat hemma idag oxå, men ville inte missa ridnignen (a)
ahja, hat gött, så hörs vi när vi hörs.
puss.

Matilda's inlägg Upp

Gonatt

Drar mej mot sängen nu, fy fasen va gött!



/ M

Matilda's inlägg Upp

vinst!

Hej på er! Hemma efter en sjukt go vinst mot skövde med 7-3. Alla tjejer spelade verkligen jättebra och de var högt tempo på plan. I förmiddags var ju jag o felicia i stallet och ledde de små barnen, jättemysigt var de. Jag hade en liten kille som aldrig kunde sluta prata... Känner mig pigg nu igen och vi får hoppas att förkyldningen har släppt. Imorgon är de någon kulturdag i skolan, ja o fiffi skulle typ fota. Vi hörs nog imorn, hejs! / M




Olivia's inlägg Upp

zzZZzZZzZzZzz....

Tjenare fan :)
Har precis kommit hem från ett toppenkonfaläger. haha, har faktiskt haft sjukt kul !
Gått runt å läspat å hatt mej.. haha, jag har börjat läspa nu efter att jag tatt bort tandställningen, och nu har en tråd på 'insidan' at tänderna ist. hihi, bus.
Orkar inte berätta så jättemycket om helgen, men lite kan ja ju dra ;)
haha, i Fredags hade vi de allmänt chill och senare på kvällen drog vi upp t slottsbacken och åkte pulka. Eller ja.. Jag, Alice och Den så kallade Majzen åkte ju sopsäck dårå. haha, kan ju meddela er att ja har SJUUUUUUUUKT ont i räva nu. Igår va vi i skövde badet å bada.
å ja... nu orkar ja inte berätta mer. Men ja..
Snart somnar jag. Men jag skall tydligen dra å möta Julia oxå.. kärenån :)
Hade gött ! Puss på er.



Felicia's inlägg Upp

Lördag

Sov till kl 11 idag, jätte skönt var det! Sen gick jag upp och började städa på mitt rum, vilket behövdes! Så nu är det rent o mysit där inne :) Annars har jag inet gjort så mycket, kikar efter moped oså där. Hittade en as sketa snygg, men den va för dyr ;(

Städade i en gammal låda förut och hittade massa bilder på oss, fy satan vad jag hatar sånna dagar då jag saknar dig </3

Dagens låt & dagens bild

Christina Perri - Sad song

 sommar 09



Matilda's inlägg Upp

Hundvakt x3

Hej! Idag ska jag vara hundvakt hela kvällen. Mysigt! Blir en kväll framför tv:n skulle jag tro. Hanna-sara's familjs hund Pelle är här oxå för dom är i Göteborg på filmfestivalen. Alltid mysigt när han är på besök. Imorgon skulle jag tro att de blir stallet, inte helt säkert eftersom jag är lite sjuk idag igen...




sötis!

/ M

Matilda's inlägg Upp

HV71 - Skellefteå AIK

vi va rätt tidiga, sen va de nästan fullsatt vill jag lova :D

1

bara för att jag är beroende av lypsyl.